ساخت وبلاگ دانلود رمان چت روم

ماکیان البرز

ماکیان البرز

 پلت کردن خوراک در راستی فرآوری اقلام غذایی است که در خوراک دام ، طیور و آبزیان به کار می رود و اثر قابل قبولی بر قابلیت هضم طعام و تاثیر بر کاهش هزینه ها با دقت به بهبود ضریب تبدیل می باشدکه امروزه در صنعت دام ، طیور و آبزیان بکار گماشته می شود . طعام پلت شده به تیتر جایگزینی مناسب در این صنعت بجای خوراکی که به طور سنتی تهیه می شود می باشد . با توجه به افزایش بهبود در ضریب تبدیل و حتی رشد تعدادی درصدی بالاتر از جداول پیشنهادی ساخت کنندگان نژاد های گوناگون نشانگر آن است که امروزه تقاضای بیشتر در صنعت غذا و بکار دریافت کردن علوم وابسته روزمره ضروریست . این مقاله به معرفی بخش اعظم طعام پلت شده به خصوص در صنعت طیور اشاره دارااست و بر آن میباشد تا حدی به تکنیک های کاربردی در فرآوری و پلت سازی اقلام قضیه استفاده در طعام طیور بپردازد . نگارنده نیز بر این باور میباشد که امروزه در ایران خیلی سریعتر از سالهای گذشته با توجه به شرایط اقتصادی و بحرانهای جهانی و در اختیار گرفتن هرچه عمده انرژی، روش صنعتگران این صنعت در مدتی نه چندان دور به سوی فرآوری با جزییات بیشتر با انگیزه بکارگیری بخش اعظم اقلام در جهت کاهش هزینه ها با صرفه اقتصادی و کمک به کاهش انرژی مصرفی در فرآوری طعام خواهد بود . 

پرس پلت

 
کلمه 
های کلیدی: پلت، صنعت طیور، تکنیک، ضریب تبدیل، فرآوری اقلام 
مقدمه 
 
توسعه و گسترش صنعت فرآوری خوراک، با دقت به بکار گیری تکنو لوژی فرآوری بکار گرفته گردیده در جهان ، روز به روز دانستن این‌که به چه شکل بتوان طعام موضوع نیاز را با به کارگیری از تکنیک های خوبتر و خط مش های کاربردی تری جهت استفاده وری بخش اعظم از اقلام زمینه استعمال در خوراک ها فرآوری نمود اکثر مشهود می کند . 
 
در فرآوری تجاری امروزه دستگاهایی بکارگرفته می شود که بتواند یک فرایندی را بر روی اقلام خوراکی اعمال نمود تا فرآورده حاصل از این روند جهت کاهش هزینه های ایجاد در صنعت دام ، طیور و آبزیان بکاررود . دستگاه های پلت کننده غذا با نام و نشان ساخت فشار در ساختمان مواد خوراکی مورد به کارگیری ذیل دمایی گزینش شده با هدف بهبود بکارگیری آن اقلام و هیدرولیز نسبی آنها بکار گرفته می شوند . 
 
پلت در پارسی به معنی فشره سازی و به شکل قرص یا این که حبه درآوردن میباشد . این اسم خویش نشان دهنده آن میباشد که فرآیندسازی اقلام می تواند با هدف فشرده سازی مواد خوراکی نیز باشد . علی رقم فشره سازی عدم اقتدار تعیین به وسیله مصرف کننده نظیر طیور نیز دیگر هدف ها پلت سازی در کنار اهداف گفته شده در بالا مانند بهبود قابلیت و امکان هضم ،کاهش ضریب تبدیل و کاهش مصرف انرژی در بخش های متفاوت می باشد . با ارتقا هزینه هایی نظیر سوخت ، برق و در کل ارتقاء هزینه انرژی به کارگیری غذا پلت شده با توجه به کم کردن انرژی مصرفی در ساخت انبوه و به کارگیری از متخصصین و تجهیزات دقیق تر در کارخانجات پروسه سازی ظریف غذا ها نیز اینگونه میتوان بیان کرد که بکارگیری طعام پلت از یک کارخانه مطمئن باطبع به صرفه اقتصادی می باشد و این خود افزایش ایجاد کارخانجات تولید خوراک آماده به صورت پلت را اضطراری می سازد . 
 
تاثیر 
پلت بر همت طیور: 
همه روزه شاهد آنیم که ترقی های اخیر در صنعت فرآوری محسوس تر گشته و این خود نشان از آن داراست که فرآیند سازی خوراک قدمی است گران قدر در عرصه صنعت پرورش . 
 
ولی با دقت به این نکته که امروزه به حافظه عدم آموزش کافی پرورش دهندگان در طریق به کارگیری از طعام آماده پلت گردیده و همینطور مطلوب نبودن مزارع رشد برای پرورش با سرعت بالا به تعبیری رشد در مقطع کوتاه تر هم مشکلاتی ازقبیل آسیت ، ديسکندروپلازيا درشت نی خصوصاًدرپرندگان نر( هاونستينوهمکاران1994 ) و مورد ها دیگری مثل کانی بالیسم و یا این که بکارگرفتن غذا پلتی که در هنگام ایجاد به مقدار مواد مغذیی که در اثر فرایند پلت کردن از در بین می رود توجهی نمی شود ( در این در بین نکته حائز اهمیت انتخاب صحیح و دقیق کارخانجات ایجاد کننده می باشد) همه اینها می توانند فاکتورهایی در جهت نشان دادن ضعف این گونه طعام ها باشند . 
 
کارداران 
مفید بر کیفیت پلت: 
در ارزیابی عوامل موءثر بر کیفیت پلت به طور خلاصه می توان تاثیر یکسری فاکتور را به طور با اهمیت ابلاغ نمود . 
 
1- تاثیر پذیری فرآیند پلت کردن با توجه به کیفیت دانه بندی پودری که باید پلت گردد متغییر میباشد به طوری که در منابع اثر تاثیر گذار این بخش در فرآیند پلت سازی تقریبا 33 درصد از صد درصد کارداران موءثر بر آن می باشد . باتوجه به این نکته ، بخش آسیاب تقریبا دوچندان مفید و تعیین کننده در کیفیت پلت پذیری می باشد . 
 
2- در حالتی که در طی مسیر پلت کردن باتوجه به ترتیب روند پیش رویم دلیل مفید دیگر که مضاعف تاثیر گذار می باشد بخش پخت درست ومناسب این مواد پودری می باشد که تقریبا این کار هم 33 درصد از عوامل تاثیر گذار را به خود اختصاص می دهد . 
 
3- در ادامه تاثیر خویش دستگاه پلت و پیکربندی آن نسبتاً 25 درصد کارداران اثر گذار را تشکیل می دهد . 
 
4- از کارداران مفید دیگر که باقی‌مانده درصد موءثر می باشد که نسبتاً 9 درصد تاثیرات را دارد، عامل خنک شدن و یا اصطلاحا خشک شدن پلت هست که توسط دستگاه کولر این فعالیت انجام می گردد . 
 
واجب به ذکر می باشد که به غیر از عوامل فوق که تخصصا در اینجا در دعوا فرآوری آورده شده عامل ها دیگری مانند گونه فرمول ، کیفیت بخار و . . . نیز موءثر اند که در این مجموعه بندی نظر نمی گردند . 
امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 3
موضوع : | بازدید : 13
برچسب ها : پرس پلت,
+ نوشته شده در چهارشنبه 19 تير 1398ساعت 10:54 توسط علی پور |