ساخت وبلاگ دانلود رمان چت روم
۱-کنسانتره چیست؟

ماکیان البرز

ماکیان البرز

۱-کنسانتره چیست؟

 ۱-کنسانتره 

چیست؟ 
بخشی از جیره دام می باشد که می تواند تولیدها وظرفیت ژنتیکی دام را به حداکثر برساند .که به رخ خوراکی آماده وکامل در اختیار دام قرار می گیرد .این غذا ها بایستی دارنده انرژی وپروتئین بالا وفیبر ذیل باشند . 
 
۲- 
مواد تشکیل دهنده کنسانتره با کیفیت چیست ؟ 
مواد تشکیل دهنده کنسانتره مشتمل بر گونه های کنجاله ها (تخم پنبه ،کلزا، آفتابگردان ،سویا…)و غلات (جو ،ذرت ،گندم و…)وانواع مواد معدنی (کربنات کلسیم ،زئولیت ،دی کلسیم فسفات و…) وروغن ها و کامل کننده ها می باشد . این مواد دارنده پروتئین قابل هضم وانرژی قابل متابولیسم با درصد بالا می‌باشند که نیاز به مواد معدنی و ویتامینی دام را هم‌زمان آماده می کنند . 
 
۳- 
چه گونه کنسانتره مرغوب را از کنسانتره نا مرغوب تشخیص دهیم؟ 
شایسته ترین و مطمئن ترین راه تشخیص،آنالیزکنسانتره ازطریق آزمایشگاههایی که تاییدیه اداره دامپزشکی واموردام جهادکشاورزی رادارند میباشددر سطح بعد خود دام هم در صورتیکه تمامی استانداردهای تغذیه رعایت وشرایط محیطی یکسان باشد هم آزمایشگاه مهمی بشمار می رود . 
 
۴-آیا 
جهت افزایش ایجاد در دام، میزان کنسانتره مصرفی روزمره را ارتقاء دهیم یا این که گونه کنسانتره را تغییر دهیم؟ 
جهت ارتقاء ایجاد تغییر تحول جور کنسانتره ومتناسب نمودن آن با موقعیت دام الزامی است .در دام شیری وپرواری اندازه پروتئین و انرژی مورد نیاز جیره در دوره های متفاوت گوناگون میباشد مثلا در دام شیری در دوره گذشته از زایش وبعد از زایش وپیک تولید، دام به کنسانتره با میزان پروتئین وانرژی بالا احتیاج دارااست که در رخ رفع نیاز ،علاوه بر رفع مشکل ها طاقت فرسا زایی وجلوگیری از تب شیروکتوز و… با ارتقاء مقدار ایجاد شیر در ارتفاع دوره شیرواری مواجه خواهیم شد . 
 
۵-میزان 
مصرف کنسانتره به چه فاکتور هایی بستگی دارد؟ 
سن دام ،وزن دام ،میزان تولید وفصل در میزان ونوع غذای موضوع نیاز دام تاثیر دارد .معمولا اندازه مصرف طعام به وزن دام و یا این که در دام های شیری به اندازه ایجاد شیر بستگی دارااست همچنین تحقیقات نشان می دهد که کنسانتره در مقایسه با مواد خشبی گرمای کمتری در تن ایجاد میکند براین اساس پیشنهاد می گردد نسبت کنسانتره به مواد خشبی در تابستان عمده باشد ودر فصل‌زمستان هم مواد خشبی اکثر از کنسانتره به کار گیری گردد . 
 
۶-چه دامی به چه کنسانتره ای نیاز دارد؟نیاز غذایی گوساله ها ؛تلیسه ها؛گاو خشک؛گاو نزدیک زایش ؛گاو تازه زا؛گاو نر ؛گاوشیری قلیل تولید وگاو شیری پرتولید هر کدام با دیگری متعدد می باشد .نیاز دام در هرمرحله بر شالوده مقدار پروتئین وانرژی غذا سنجیده می شود .بطور نمونه گاو پرتولید به اندازه پروتئین وانرژی بالا تری نسبت به دیگر دام ها نیاز دارا‌هستند . 
 
۷-چرا 
از اضافه کردن مواد دیگر به کنسانتره استاندارد خوداری نماییم؟ 
با توجه به این‌که ۷۰% از هزینه واحد دامپروری مربوط به طعام دام می‌باشد وهمچنین با در حیث گرفتن این نکته که مرحله پروتئین وانرژی در کنسانتره های مرغوب بالانس شده می‌باشد با بیش تر کردن مواد دیگر بصورت خودسرانه آغاز منجر افزایش بهائ طعام شده و دوم این‌که با تغییر بالانس جیره از نظر انرژی وپروتئین ،راندمان رشد وافزایش در ساخت مختل گردیده و همینطور در فعالیت درست دستگاهها ی ساخت مانند حیوان خلل ایجاد می گردد . 
 
۸- 
میزان قدمت موثر کنسانتره چه مدت میباشد وبه چه عواملی بستگی دارد؟ 
در شرایط معمولی عمر اثرگذار کنسانتره به بر اساسمواد تشکیل دهنده آن دو ماه می باشد . 
 
موقعیت انبار ،درصد رطوبت ومیزان پروتئین وانرژی کنسانتره در دوران محافظت آن اثر گذار هست . 
 
۹- 
تغییر تحول زود به زود کنسانتره در دام چه تاثیری دارد؟ 
در شکمبه دام میلیارد ها باکتری ومیلیون ها پروتوزوا وتعدادی گونه های ریز سازوارها وجود داردکه هضم غذای مصرفی دام توسط این میکروارگانیسم ها انجام می گیرد هرگاه خوراکی جدید با ترکیبی متفاوت نسبت به پیشین به دام داده شود میکروارگانیسم های دیرین داخل شکمبه از دربین رفته وتشکیل میکروارگانیسم های نو حدود سه روز تا یک هفته ارتفاع می می کشدحال با تغییر تحول زود به زود طعام این تعادل بهم خورده وباعث خلل در سیستم تندستی دام می گردد . 
 
۱۰- 
چرا برخی ازدامداران نسبت به مصرف کنسانتره آماده بجای سبوس گندم بهمراه مواد دیگر علاقمندی کمتری نشان می دهند؟ 
نا مرغوب بودن کنسانتره های جان دار در بازار و عدم شناخت دامدار با ویژگی ها کنسانتره با کیفیت و همچنین عدم نصیحت میکرد طمینان به کیفیت کنسانترهای مو جود باعث شده هست گاها دام دار به سمت ساخت کنسانتره ویا ترکیبی از مواد ونهاده های دامی چه بسا با هزینه بالاترکه توجیه اقتصادی نیز ندارد روی می آورد .در 
حالی که استعمال از کنسانتره مزایای بیشتری خواهد داشت از جمله: 
مزایای 
استعمال از کنسانتره شیری: 
۱– 
تامین نیاز دام با بهاء زیر تر 
۲-افزایش 
شیر وافزایش چربی شیر 
۳- 
فحلی بموقع دام 
۴- 
افزایش ارتفاع عمر مفید دام 
مزایای 
به کارگیری از کنسانتره پرواری: 
۱– 
تامین نیاز دام با بهاء پایین تر 
۲- 
افزایش وزن روزانه 
۳- 
افزایش درصد گوشت نسبت به لاشه 
۴- 
کاهش زمان پرواری
امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 2
موضوع : | بازدید : 9
برچسب ها : پرس پلت,
+ نوشته شده در دوشنبه 24 تير 1398ساعت 12:03 توسط علی پور |